Δεκέμβριος 2012: Πού Πάμε;
Pou Pame Έκθεση Γελοιογραφίας με τίτλο "Πού πάμε;". Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην "Δημοσιογραφική Εστία" στην Λευκωσία.
  Δεκέμβριος 2010: Fair Play
Fair PlayΈκθεση Γελοιογραφίας "Ενάντια στην βία, το Ρατσισμό και το Ντόπινγκ" με τίτλο "Fair Play". Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" στη Λευκωσία στις 20/12/2010. Ακολούθως φιλοξενήθηκε σε Πανεπιστήμια και διάφορα σχολεία Μέσης και Στοιχειώδους Εκπαίδευσης στην Κύπρο.
Σκίτσα Έκθεσης    Φωτογραφίες Έκθεσης
  Δεκέμβριος 2009: Ευρωκυπριλέζοι
Έκθεσης Γελοιογραφίας, στη μνήμη του συνάδελφου μας Γιώργου Ζήνωνος – "Στασίνου", σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Κύπρου. Στην έκθεση, με θέμα "Ευρωκυπριλέζοι" , έλαβαν μέρος μόνο μέλη του Συνδέσμου μας.
  Δεκέμβριος 2009: Τα 40 χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της πολιτικής γελοιογραφίας
Προγραμματίζεται η παρουσία μελών του Συνδέσμου μας στα εγκαίνια της αναδρομικής Έκθεσης Γελοιογραφίας "Τα 40 χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της πολιτικής γελοιογραφίας" , την οποία η Βουλή των Αντιπροσώπων θα μεταφέρει στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα σε συνεργασία με τη Βουλή των Ελλήνων.
  2009: Η γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27
Συμμετοχή και παρουσία μελών μας στα εγκαίνια της Έκθεσης "Η γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27" , στη Φλώρινα, όπου μεταφέρθηκε η Έκθεση από τη Βουλή των Ελλήνων.
  2009: Η γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27
Συμμετοχή και παρουσία των μελών μας στα εγκαίνια της Έκθεσης "Η γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27" , στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία, όπου μεταφέρθηκε η Έκθεση από τη Βουλή των Ελλήνων. Τα εγκαίνια τέλεσαν από κοινού ο τότε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Σιούφας και ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Κάρογιαν στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.
  2009: Σώστε το Περιβάλλον
Διοργάνωση Έκθεσης Γελοιογραφίας με θέμα "Σώστε το Περιβάλλον" , σε συνεργασία με τους μαθητές, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου "Πεύκιος Γεωργιάδης" στο Στρόβολο. Προηγήθηκε δίμηνη σειρά "σεμιναρίων" γελοιογραφίας από μέλη μας για όλους τους μαθητές του Σχολείου. Τα εγκαίνια της Έκθεσης έγιναν από τον Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου.
  2009: Προς Τιμή του κ. Γιώργου Μαυρογένη
Διοργάνωση σε συνεργασία με το ΤΕΠΑΚ και τον φοιτητικό Όμιλο Γελοιογραφίας του Πανεπιστημίου εκδήλωσης προς τιμή του επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου μας κ. Γιώργου Μαυρογένη. Η εκδήλωση πλαισιωνόταν από Έκθεση Γελοιογραφίας τα εγκα΄’ινια της οποίας τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας.
  2009: Η γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27
Συμμετοχή και παρουσία μελών μας στα εγκαίνια της Έκθεσης "Η γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27" , στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταφέρθηκε η Έκθεση από τη Βουλή των Ελλήνων. Τα εγκαίνια τέλεσε ο τότε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Σιούφας.
  2008: Η γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27
Συμμετοχή και παρουσία μελών μας στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Γελοιογραφίας "Η γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27" , που οργάνωσε η Βουλή των Ελλήνων σε συνεργασία με την Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, με συμμετοχή 90 ευρωπαίων γελοιογράφων από τις 27 χώρες της ΕΕ, που επελέγησαν από τους διοργανωτές. Τα εγκαίνια τέλεσε ο τότε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Σιούφας.
  2008: Saint Just de Martel
Συμμετοχή και παρουσία μελών μας στην 27η Διεθνή Έκθεση "Saint Just de Martel" στην πόλη Limoges της Γαλλίας με ελεύθερο θέμα
  2007: Το Περιβάλλον
Συμμετοχή και παρουσία μελών μας στην Έκθεση Γελοιογραφίας "Το Περιβάλλον" που οργάνωσε η Ελληνική Γελοιογραφική Λέσχη στη Λευκάδα.
  2007: Έλληνες Γελοιογράφοι
Μεταφορά από τον Σύνδεσμο μας και την Ελληνική Τράπεζα στην Αθήνα, στην αίθουσα του Δήμου Αθηναίων "Μελίνα Μερκούρη" της Έκθεσης "Έλληνες Γελοιογράφοι" . Τα εγκαίνια τέλεσε ο τότε Υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Φώλιας.
  2007: Έλληνες Γελοιογράφοι
Διοργάνωση στη Λευκωσία, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Τράπεζας, της Έκθεσης "Έλληνες Γελοιογράφοι" με συμμετοχή 13 ελλαδιτών και 8 κυπρίων γελοιογράφων. Τα εγκαίνια τέλεσε ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος. Χορηγοί η Ελληνική Τράπεζα, το Υπουργείο Παιδείας, ο Δήμος Στροβόλου, ο Δήμος Έγκωμης και ο Δήμος της κατεχόμενης Κερύνειας.
  2006: Saint Just de Martel
Συμμετοχή και παρουσία μελών μας στην 25η Διεθνή Έκθεση "Saint Just de Martel" στην πόλη Limoges της Γαλλίας με ελεύθερο θέμα
  2006: Γέλιο… με Ολίγην
Διοργάνωση Έκθεσης Γελοιογραφίας με θέμα "Γέλιο ...με Ολίγην" στην αίθουσα "Λιπέρτ 77" στη Λευκωσία (τέρμα Λήδρας) με συμμετοχή μόνον μελών μας. Τα εγκαίνια τέλεσε ο τότε Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Χριστόφιας. Χορηγοί το Υπουργείο Παιδείας και η Λαϊκή Τράπεζα.
  2006: Πού πας Γη μας;
Συμμετοχή και παρουσία μελών μας στην Τρίτη Παγκόσμια Έκθεση Γελοιογραφίας της Ρόδου με θέμα "Πού πας Γη μας ;" .
  2004: Ολυμπιακοί Αγώνες
Συμμετοχή και παρουσία μελών μας στην Δεύτερη Παγκόσμια Έκθεση Γελοιογραφίας της Ρόδου με θέμα "Ολυμπιακοί Αγώνες" .
  2002: Πολιτικές Υποσχέσεις
Συμμετοχή και παρουσία μελών μας στην Πρώτη Παγκόσμια Έκθεση Γελοιογραφίας της Ρόδου με θέμα "Πολιτικές Υποσχέσεις".
  2001: Τα 40 χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της πολιτικής γελοιογραφίας
Συμμετοχή στην Έκθεση Γελοιογραφίας "Τα 40 χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της πολιτικής γελοιογραφίας" , που οργάνωσε η Βουλή των Αντιπροσώπων στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία, με συμμετοχή και τουρκοκυπρίων γελοιογράφων. Τα εγκαίνια τέλεσε ο τότε Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Χριστόφιας.
  2001: Για το περιβάλλον
Συμμετοχή στην Έκθεση Γελοιογραφίας "Για το περιβάλλον" , που οργάνωσε το Κίνημα Οικολόγων στην αίθουσα Καστελιώτισσα στη Λευκωσία, με συμμετοχή και τουρκοκυπρίων γελοιογράφων. Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο ελλαδίτης γελοιογράφος κ. Γιάννης Κυριακόπουλος (ΚΥΡ) . Τα εγκαίνια τέλεσε ο τότε Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ουράνιος Ιωαννίδης.
  2000: Προς Τιμή του LURIE
Εκδήλωσεις προς τιμή του παγκοσμίως γνωστού αμερικανού γελοιογράφου LURIE, σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Κύπρου: Εργαστήρι γελοιογραφίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας και συμμετοχή μελών μας στο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο, που παρατέθηκε από τον τότε Πρόεδρο κ. Γλαύκο Κληρίδη.